Dit is het eerste bericht op de compleet nieuwe blog! Leuk dat je hier even langs komt. Wij bloggen over gezondheid, fitness en nog veel meer. Ben jij al begonnen aan het implementeren van een plan voor dit nieuwe jaar? Wordt 2016 jouw jaar? Wij hopen je erbij te kunnen helpen. Blijf onze blog in de gaten houden en we zien je graag terugkomen!

Wil je trouwens een nieuwe telefoon of minder gaan betalen voor je abonnement? Er zijn diverse opties op dit gebied, wat je steeds vaker ziet is dat mensen voor een goedkoper abonnement kiezen, het leven is immers al duur genoeg. Of niet soms? En wat geld overhouden iedere maand is weer goed te gebruiken om leuke dingen te doen met je vrienden en familie.

 

2016

Wordt 2016 jouw jaar?

Een populaire abonnementsvorm is sim-only, waar je ongetwijfeld wel eens van gehoord hebt. Het wordt namelijk steeds populairder onder consumenten om hier gebruik van te maken. Je betaald namelijk enkel en alleen voor het abonnement. Dat bestaat tegenwoordig voornamelijk uit internetdata, want vrijwel niemand belt natuurlijk meer tegenwoordig.